Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide

Jaarlijkse collecte 2021 weer van start

Wegens de Coronacrisis hebben we, in overleg met Gemeente Landgraaf, besloten om de jaarlijkse collecte (voorheen donateurskaartenactie) te verplaatsen naar het najaar. De actie vindt dit jaar plaats van maandag 6 september tot en met zondag 19 september 2021.

Onze vereniging wordt ook geraakt door de Coronacrisis. Concerten die niet door mogen gaan, beperkte repetities en in kleinere groepen etc. Wij zijn u dan ook zeer dankbaar voor iedere financiële bijdrage die u ons wilt geven.

Wilt u het geld liever niet fysiek overhandigen, maar overboeken, dan kan dit ook. U kunt het bedrag dan overboeken naar NL48RABO0136382355 t.n.v. Fanfarekorps Eendracht Nieuwenhagerheide o.v.v. ‘donatie 2021’.  Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Bestuur Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide