Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide

Amerikaans Dinnerconcert in Cultuurhuis Landgraaf: Een unieke avond vol muziek en culinair genot

Amerikaans Dinnerconcert in Cultuurhuis Landgraaf: Een unieke avond vol muziek en culinair genot
Op 3 november 2024 presenteert Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide een bijzonder Amerikaans Dinnerconcert in het sfeervolle Cultuurhuis te Landgraaf. Deze avonden beloven een harmonieuze mix van live muziek en culinaire verwennerij te worden, waarbij de bezoekers kunnen genieten van zowel klanken als smaken.

Muzikale Beleving

Tijdens het Amerikaans Dinnerconcert brengt Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide een gevarieerd programma met bekende Amerikaanse muziekstukken. Van de tijdloze klanken van Frank Sinatra tot de opzwepende ritmes van Samba, het orkest neemt het publiek mee op een muzikale reis door het land van de sterren en strepen, maar ook Zuid Amerika komt aan bod. Onder leiding van dirigent Bart Deckers zullen de muzikanten hun passie en talent laten horen.

Culinaire Verwennerij

Wat dit concert extra speciaal maakt, is de culinaire invulling. Tijdens de avond worden heerlijke exclusievere gerechten geserveerd door een professionele cateraar. Denk aan smaakvolle amuses, verrassende voorgerechten en verfijnde desserts. De gerechten zijn geïnspireerd door de diverse culinaire tradities uit de Verenigde Staten en Zuid Amerika. Dit zorgt voor een harmonieus samenspel tussen muziek en gastronomie.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op 1 juli 2024. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Een kaartje voor dit unieke evenement geeft toegang tot zowel het concert als het culinaire festijn. Bij het kopen van het ticket kunt u meteen de menukeuze doorgeven.

Op 2 november is de avond exclusief voor sponsoren. Op 3 november zijn alle belangstellenden welkom. Reserveer uw kaarten tijdig en maak u klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek en smaak!