Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide

Spetterend dinerconcert in Italiaanse sferen – zondag 24 oktober 2021

zondag 24 oktober 2021, 17:00 - 21:00

Met 3-gangenmenu en livemuziek van Gabriella Massa

Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide organiseert zondag 24 oktober – 17.00 uur een Italiaans dinerconcert in Cultuurhuis Landgraaf. Een spectaculaire avond die u zéker niet mag missen. Boek een tafel samen met vrienden of familie!

Suoni Italiani

Gabriella Massa

Oftewel Italiaanse klanken. En die ontbreken zéker niet tijdens het Italiaans dinerconcert. Zangeres Gabriella Massa laat u genieten met haar prachtige stem van Italiaanse nummers. Het wordt gaaf! Het wordt bijzonder!

Tijdens het diner geniet u van Italiaanse achtergrondmuziek. Tussen de gangen door maakt Gabriella er een fantastische show van. Als solist maar ook samen met Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide.

Kies zelf uw arrangement

Tongstrelende Italiaanse gerechten worden verzorgd door La Storia. U geniet van een heerlijk Italiaans 3-gangenmenu met anti-pasti.

Arrangement I: 3-gangenmenu
De kaarten voor dit arrangement kosten €49,50 per persoon inclusief anti-pasti, een 3-gangen menu, 1 aperitivo en live muziek.

Arrangement II: 3-gangenmenu, inclusief wijnarrangement
De kaarten voor dit arrangement kosten €64,50 per persoon inclusief anti-pasti, een 3-gangen menu, 1 aperitivo, 1 glas bijpassende wijn per gang en live muziek.

Aanmelden

Geef uw aanmelding per tafel door als u samen aan één tafel wilt zitten. Het maximaal aantal personen per tafel is 8. Bij een aanmelding van bijvoorbeeld 6 gasten, zitten er nog 2 andere gasten aan uw tafel. Meld u op tijd aan om te voorkomen dat veel plekken al gereserveerd zijn en u niet meer samen met uw familie of vrienden samen aan één tafel kunt zitten.

Geef bij de aanmeldingen uw keuze voor het menu aan. Vooraf: tomaten- of minestronesoep. Hoofd: vlees, vis of vegetarisch. Heeft u een allergie? Laat het ons ook weten. Ook de keuze voor een wijnarrangement geeft u bij uw aanmelding door.

Belangrijke aandachtspunten

• Nadat u uw tickets heeft besteld, ontvangt u een factuur. Zodra u deze factuur heeft betaald, ontvangt u binnen een paar dagen uw tickets. Neem het ticket GEPRINT mee naar het dinerconcert. Zonder ticket heeft u helaas géén toegang. Uw factuur is niet geldig! Vormt u één groep? Kom dan samen naar binnen.
  • Tijdens en na het concert betaalt u uw drankjes met munten. Deze kunt u op de avond zelf in het Cultuurhuis kopen.
  • Door ontwikkelingen wat betreft Covid-19 kan het zijn dat wij verplicht zijn u bij binnenkomst te vragen om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.
  • Mochten er ontwikkelingen zijn door Covid-19 waardoor wij genoodzaakt zijn het Italiaans dinerconcert te annuleren, dan blijft uw reservering staan voor een nieuwe datum. Wilt u liever uw geld retour, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Datum:
zondag 24 oktober 2021