Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide

MIS HET NIET: wereldpremière SYMPHONY LORD OF THE RINGS door Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide in Cultuurhuis Landgraaf

zaterdag 8 juli 2023, 20:00 uur

Entree: €22,50

Fen en Lord Of The Rings

Wie heeft ze niet gelezen: de trilogie van Tolkien. Meeslepend! Fantasierijk! Een adembenemend verhaal! De film behaalde heel wat Oscars. En de muziek? De meest legendarische ooit gecomponeerd: Lord of the Rings.

Fanfare Eendracht brengt voor u op zaterdag 8 juli 2023 in Cultuurhuis Landgraaf een magnifieke wereldpremière van de fanfare-versie van Lord of the Rings Symphony van Johan de Meij. Deze mág u niet missen. Een uitvoering, met verteller Bart van Gerwen, van de hand van Thom Zigterman. Het verhaal bij deze symphony heeft onze eigen Harrie Reumkens op verzoek van Johan de Meij en de Amerikaanse dirigent Dave Warble rond 2001 in een Engelse en Nederlandse vertaling gemaakt. Voor de pauze geniet u van de mooiste filmmuziek met originele beelden van o.a. Star Wars, Pirates of the Caribbean, Jurassic Park.

Beleef de muziek en het verhaal van Lord of the Rings! En geniet daarbij van de prachtige show van zandkunstenaar Gert van der Vijver.

Kaarten kosten € 22,50 per stuk, inclusief 1 consumptiemunt en reserveringskosten.

Tot ziens op zaterdag zaterdag 8 juli 2023 – 20.00 uur in Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 19 Landgraaf.