Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide

Rabo Club Support weer van start!

Vanaf maandag 4 september 2023 gaat de Rabo ClubSupport weer van start bij Rabobank Zuid-Limburg Oost. Van 4 tot en met 26 september 2023 kunnen leden hun stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Onze fanfare doet hier ook aan mee!

Bent u wel klant, maar nog geen lid?
Meld u dan snel aan via https://www.rabobank.nl/leden

Hoe meer stemmen dat wij ontvangen, hoe groter de bijdrage voor onze clubkas zal zijn.

Hoe kunt u stemmen?
U kunt stemmen via de Rabo App of via de website. Als u inlogt dient u naar ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatchap’ te gaan om onder de knop Rabo ClubSupport uw stemmen te kunnen uitbrengen. Dit betekent dan ook dat u geen stemcode per post of mail zult ontvangen. Heeft u geen toegang tot de App of de website, maar mag u wel stemmen, dan ontvangt u wel nog een stemcode per mail of per post.

Mocht u er niet uitkomen, dan help ik u graag. En heeft u nog stemmen over? Help dan onze collega verenigingen in Landgraaf. Het zou zonde zijn om uw stemmen verloren te laten gaan.

Alvast bedankt voor uw stemmen!

Guido Rutten

Penningmeester

06 51 802 808